Peminat Perpustakaan

Saturday, January 12, 2008

Mari bantu selamatkan kanak-kanak di negara kita!


Sungguh menyedihkan apabila sekali lagi peristiwa sebegini berulang. Kami merasakan seolah-olah manusia-manusia bersifat haiwan semakin bebas berlegar dan hidup di kalangan masyarakat awam dengan menjadikan kanak-kanak mangsa nafsu buas mereka.
Ya Allah! Bantulah kami dan pihak berkuasa menangkap dan memberi penghukuman yang paling setimpal kepada pelaku-pelaku jenayah yang tidak tahu lagi hukuman-Mu di akhirat.
Hai para ibu bapa dan ahli keluarga, sayangailah anak-anak anda mengikut cara yang dididik leh Rasulullah s.a.w. agar mereka dapat hidup gembira, bahagia, ceria dan aman tanpa dihantui trauma dan ketakutan.
Mari kita sama-sama mencari Adik Linie dan sama-samalah kita memastikan anak-anak kita sentiasa di bawah pengawasan kita.

2 comments:

  1. Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.

    ReplyDelete
  2. Thank you for your visit. We'll have a look at your site later.

    ReplyDelete

Terima kasih atas sokongan anda kepada Dar Nur al-Zahra'. Jemput singgah lagi.